Aigua, no tens gust, ni color, ni aroma. No podem definir-te. Et tastem sense conèixer-te. No ets necessària a la vida: ets la vida. Amb aquestes senzilles paraules de l'escriptor Antonine de Saint-Exupéry, el Dr. Miquel Rigola ens il·lustra la incommensurabilitat del valor de l'aigua i ens parla del seu preu. Dos conceptes lligats però diferents, al voltant dels quals es vertebra l'entrevista d'avui.Cada dilluns a les 12:10h a.m. al magazín "Girona Ara" de La Xarxa Freqüència Girona (92.7FM), de l'octubre del 2012 al juliol del 2013.
4/2/2013 Entrevista a Miquel Rigola, col·laborador del LEQUIA i gran coneixedor del sector de l'aigua
Aigua, no tens gust, ni color, ni aroma. No podem definir-te. Et tastem sense conèixer-te. No ets necessària a la vida: ets la vida. Amb aquestes senzilles paraules de l'escriptor Antonine de Saint-Exupéry, el Dr. Miquel Rigola ens il·lustra la incommensurabilitat del valor de l'aigua i ens parla del seu preu. Dos conceptes lligats però diferents, al voltant dels quals es vertebra l'entrevista d'avui.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada